Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο … ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ! Φιάσκο η πολυδιαφημισμένη "δημόσια διαβούλευση"!



    
     Η μεγαλεπήβολη συνάντηση της δημοτικής παράταξης "Σπάρτακος" Κομοτηνής (22.2.2018) στο υπόγειο της Λέσχης Κομοτηναίων, κατέληξε σε φιάσκο αποδεικνύοντας ότι οι πληρωμένες διαφημίσεις στο facebook (χορηγούμενες) και τα ανούσια Δελτία Τύπου για ψύλλου πήδημα δεν φτιάχνουν τις πολιτικές παρατάξεις, ιδίως αν αυτές έχουν ξεμείνει από ιδέες και αναζητούν σωσίβιο σωτηρίας στα ταλαιπωρημένα αδέσποτα σκυλιά. Το φιάσκο του "Σπάρτακου" ήταν τέτοιο που μετά βίας ξεπέρασαν τα 15 άτομα πλην των ιδίων με μέσο όρο ηλικίας πολύ πιο πάνω από τα 50. Τζάμπα η τόση προβολή από το φιλικό ΜΜΕ της πόλης, τζάμπα τα τρεξίματα στη Θεσσαλονίκη… Ήταν τέτοιο μάλιστα το «ενδιαφέρον» των παρευρισκομένων για τη συζήτηση, που μετά από λίγη ώρα καταγράφηκαν οι πρώτες διαρροές, ενώ κάποιοι που κάθονταν πίσω έπαιζαν με τα κινητά τους τηλέφωνα ή μειδιούσαν!











 
    
     Η «δημόσια» ή ακριβέστερα «ιδιωτική διαβούλευση» αφορούσε κυρίως τα δύσμοιρα αδέσποτα (κατά τα άλλα θα είχαν «ανοιχτή συζήτηση για όλα»). Εξάλλου, ο Κώστας Καραΐσκος ανέφερε ότι ο Σπάρτακος έχει περιορισμένες δυνατότητες δράσης μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και έτσι το μόνο (σ.σ.λαμπρό) πεδίο δράσης στο οποίο μπορεί να παρέμβει ουσιαστικά είναι τα … αδέσποτα σκυλιά!
     Μάλιστα, κατηγόρησε τη φιλοζωική ότι εξαιτίας της δεν μπορεί να λυθεί το πρόβλημα των αδέσποτων γιατί ακυρώνει κάθε φορά το … δήμο!














Πού πάνε όλοι; Μήπως στη δημόσια διαβούλευση του "Σπάρτακου";

    Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο … νεοεμφανισθείς ειδικός επί της σκυλονομίας Πάρις Καλοδημίδης. Παρέμβαση έκανε και ουρολόγος ο οποίος είπε ότι τα αδέσποτα είναι φορείς ασθενειών (!!!) γιατί δεν εμβολιάζονται (!!!) κτλ. Προφανώς, τα μικρόβια έχουν ιδιαίτερη προτίμηση στο ουροποιητικό σύστημα των σκύλων και αποφεύγουν το αντίστοιχο σύστημα των ανθρώπων. Οποία επιστημονική διαπίστωση!
     Η μετριοφροσύνη του Σπάρτακου είναι τέτοια που στη ... δημόσια διαβούλευση φαντασιώνει ότι επηρέασε ακόμα και τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Τσιρώνη για την επικείμενη αλλαγή του νόμου.







   




Φωτογραφικό ντοκουμέντο που ανήρτησε στέλεχος του "Σπάρτακου"

     Συμπερασματικά να πούμε ότι ο "Σπάρτακος" έχει γίνει παγκόσμιο πρότυπο για άλλες δημοτικές παρατάξεις αφού έχει μετατραπεί σε "σκυλοπαράταξη"!
Οι φωτογραφήσεις από κουράδες σκύλων τις οποίες ανεβάζουν τα μέλη του Σπάρτακου στα προφίλ τους είναι χαρακτηριστικές εξάλλου του  σε ποια υψηλή ιδεολογική σφαίρα έχει μετατοπιστεί ο αγώνας τους. Είμαστε βέβαιοι πως η αντικουραδική τους εκστρατεία και η κουραδολογία  θα αποφέρει πλούσιους καρπούς. Αλλά όμως ξεχνούν ότι, όπως λέει και το λαϊκό άσμα, «όποιος τη νύχτα περπατεί λάσπες και σκατά πατεί»!