Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ FAKE ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟ!





     Τίποτε από όσα γράφτηκαν στην πληρωμένη – χορηγούμενη δημοσίευση στο φέισμπουκ του Σπάρτακου δεν είναι έτσι. Μιλήσαμε με την κα Κοντού της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας και εκδήλωσε την έκπληξη της για τους πανηγυρισμούς του Σπάρτακου. Επρόκειτο για μία άτυπη συνάντηση σε φιλικό κλίμα, η οποία έγινε με δική της πρωτοβουλία (μάλιστα θα επισκεφτεί και πάλι την Κομοτηνή στο επόμενο διάστημα), όπου παραβρέθηκαν φορείς και ιδιώτες και από τον Σπάρτακο οι κύριοι Καλοδημίδης Πάρις και Πάφης Γιώργος. Ο μεν κύριος Πάφης αποχώρησε από την συζήτηση πολύ γρήγορα, ενώ λίγο αργότερα αποχώρησε και ο κ. Καλοδημίδης, ο οποίος ως ειδικός ευθανασιολόγος απλά συνθηματολόγησε και εγκατέλειψε, όπως συνηθίζει, τη συζήτηση γιατί δεν είχε να παρουσιάσει εφαρμόσιμες και σοβαρές προτάσεις. Από την πλευρά της Φιλοζωικής Ομοσπονδίας παρατηρήθηκε ότι δεν είχαν να προτείνουν καμία νόμιμη κ ηθική αντιμετώπιση στο πολυδιάστατο θέμα των αδέσποτων πέραν της ευθανασίας, η οποία είναι  παράνομη, αναποτελεσματική και άκρως επικίνδυνη για τον πολιτισμό μας. Ο διάλογος με τον αντιδήμαρχο και άλλα μέλη συνεχίστηκε και στο τέλος πήγαν στο γραφείο του δημάρχου για να ολοκληρώσουν τη φιλική επίσκεψη της εκπροσώπου της Πανελλήνιας Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας.













Φωτογραφικό - ιδεολογικό στίγμα από ανάρτηση του ηγετικού μέλους του Σπάρτακου κ. Πάφη Γιώργου.


    Μάλιστα, ο κος Πετρίδης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις προτάσεις της κα. Κοντού και ζήτησε, λόγω ακριβώς της σημασίας τους, να του τις αποστείλει και γραπτώς, πράγμα το οποίο και θα γίνει. Όσο για την εκπρόσωπο της ΜΚΟ από την Αυστραλία, εδώ γελάμε πιο πολύ από τους fake πανηγυρισμούς του  Σπάρτακου γιατί επρόκειτο απλά για τη συνοδό στο αυτοκίνητο της κα Κοντού και τίποτε παραπάνω.

 Φωτό: η συνάντηση της εκπροσώπου της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας κας Κοντού με τον δήμαρχο κ. Πετρίδη, τον αντιδήμαρχο κ. Μουρτίδη και τον εκπρόσωπο της Φιλοζωικής Κομοτηνής, κ. Γκουδουσίδη. Αγνοούνται τα μέλη του Σπάρτακου.

     Όρτσα ρε Σπάρτακε, στο τέλος θα μας πείτε ότι αλλάξατε και την συνθήκη της Λοζάνης! Για την αλήθεια των γραφομένων μου απευθυνθείτε στο γραφείο του κ. δημάρχου. Η ανευθυνότητα, τα ψέματα και οι μπούρδες έχουν τα όρια τους.