Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

ΔΙΕΥΡΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ «ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ» και «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ». ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ



Ο πολέμιος των αδέσποτων σκυλιών και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Σπάρτακος Κομοτηνής, κ. Κώστας Καραΐσκος, προσέθεσε προσφάτως με δική του πρωτοβουλία στο facebook, ως μέλος της ηλεκτρονικής εφημερίδας Αντιφωνητής (όργανο του Σπάρτακου) τον δημοσιογράφο και υποψήφιο περιφ. σύμβουλο στην Αττική με τη νεοναζιστική Χρυσή Αυγή (συνδυασμός «Ελληνική Αυγή για την Αττική» του Ηλία Παναγιώταρου), κ. Μάκη (Γεράσιμο) Τουμάση.
Σε ομιλία του στο διαδίκτυο ο κ. Τουμάσης προτρέπει, όσους τον παρακολουθούν, να ψηφίσουν Ηλία Παναγιώταρο για να «ξεβρωμίσει η Αττική».

Φωτό: το φέισμπουκ του "Αντιφωνητή" όπου στα μέλη προστίθεται από τον κ. Κώστα Καραΐσκο ο Μάκης Τουμάσης ως μέλος.

Ο κ. Τουμάσης είναι, επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες μας, μέλος του πολιτικού γραφείου του βουλευτή της Χ.Α. Ιωάννη Λαγού. Η κίνηση αυτή του κ. Κώστα Καραΐσκου καταρρίπτει τον έωλο ισχυρισμό του ιδίου αλλά και του φίλου του ιατρού κ. Δημ. Νικηφορίδη ότι η κλήση στη βασιλόπιτα του Σπάρτακου, στις 29.1.2017, της ηγετικής τριάδας της τοπικής Χρυσής Αυγής (Ν. Τσουμαρέλη, Χ. Γεωργίου, Λ. Αλατζά), εντάσσεται στο πλαίσιο των «κοινωνικών σχέσεων». Σημειωτέον ότι, παρόμοιες …αθώες «κοινωνικές σχέσεις» δεν υπάρχουν με τα υπόλοιπα κόμματα, καθώς απουσίαζαν όλα, από την ίδια εκδήλωση.






Τι σχέση μπορεί να έχει ο κ. Τουμάσης που διαβιεί στην Αθήνα και δίνει πολιτικό αγώνα με τους βουλευτές Ηλία Παναγιώταρο και Ιωάννη Λαγό υπέρ της Χρυσής Αυγής στο ελληνικό κοινοβούλιο, με τις … κοινωνικές σχέσεις της επαρχίας και του κ. Καραίσκου; Είναι προφανές ότι  η θεωρία των κοινωνικών σχέσεων με τους χρυσαυγίτες που υποστηρίζουν οι κ.κ. Καραΐσκος και Νικηφορίδης (ιατρός του νοσοκομείου Ξάνθης και προφανώς με υποκινητικό ρόλο στο ψήφισμα της …επιστημονικής επιτροπής του νοσοκομείου Ξάνθης κατά των ανυπεράσπιστων αδέσποτων σκυλιών) είναι για τα μάτια του κόσμου και κυρίως για τους εκτός Κομοτηνής διαβιούντες.
 Εκτός, λοιπόν, από την ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής Κομοτηνής, η οποία κοσμεί το φέισμπουκ (Αντιφωνητή και Σπάρτακου), νέο υψηλού κύρους μέλος προσετέθη στις 2/7/17 από τον κ. Κώστα Καραΐσκο (που χρησιμοποιούσε τότε το … ευφάνταστο ψευδώνυμο Παλαιονίκος Κώστας) το στέλεχος της Χρυσής Αυγής Αττικής, κ. Μάκης Τουμάσης. Είναι ολοφάνερο ότι οι «κοινωνικές σχέσεις» Σπάρτακου και Χρυσής Αυγής, διευρύνονται όχι μόνο ποιοτικά αλλά και γεωγραφικά!
Βέβαια, ας μην ξεχνάμε και την περίπτωση της δασκάλας κ. Χαράς Νικοπούλου, η οποία  πλέον στελεχώνει πολιτικό γραφείο βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Ο κ. Καραίσκος διέθετε επίσης διευρυμένες «κοινωνικές σχέσεις» και όχι μόνο, με την κα Χ. Νικοπούλου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Τουμάσης προσετέθη ως μέλος του Αντιφωνητή μετά από τις σοκαριστικές αποκαλύψεις που  κάναμε φέτος, για τις άγνωστες στο ευρύ κοινό, σχέσεις της δημοτικής παράταξης του Δήμου Κομοτηνής Σπάρτακου και του ακροδεξιού κόμματος της Χρυσής Αυγής.



Εδώ μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο στο youtube: https://www.youtube.com/watch?v=QyFhVvs49-w