Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Προεκλογικά χάλια στην Κομοτηνή: βουλωμένα φρεάτια, υπόνομοι με δέντρα κ.α.







     Τα χάλια του δήμου Κομοτηνής στον τομέα της καθαριότητας είναι εμφανή σε όλη την πόλη, με σκουπίδια παντού, υπαίθριες χωματερές γεμάτες σκουπίδια και μπάζα, έλλειψη πρασίνου (κόβουν δέντρα και δεν φυτεύουν καινούρια), έλλειψη καλαισθησίας χωρίς λουλούδια και πρασινάδα και πολλά άλλα που θυμίζουν τριτοκοσμική πόλη και όχι Ευρωπαϊκή πόλη.

     Έτσι, και στον τομέα της καθαριότητας των υπονόμων, ο αντιδήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιάννης Μουρτίδης είχε κάνει επικοινωνιακό σόου λέγοντας πως τους ... καθάρισε όλους. Μια βόλτα στα δρομάκια και στις γειτονιές της πόλης ήταν αρκετή για να διαπιστώσουμε τα χάλια και σε αυτό το επίπεδο. Το πιο τραγικό όμως ήταν τα βουλωμένα φρεάτια μπροστά από το δημαρχείο Κομοτηνής και μπροστά από τη θέση πάρκινγκ του δημάρχου.



     Δέντρα φυτρωμένα μέσα σε υπονόμους, βουλωμένα φρεάτια, υπόνομοι από τους οποίους έλειπαν οι σχάρες κ.α. Το τραγικό είναι ότι πολλά από αυτά του είχαν ήδη επισημανθεί δημόσια, από τον Οκτώβριο του 2018 και ο κ. Μουρτίδης είχε υποσχεθεί ότι ΘΑ τα κάνει όλα.